KDV de Hoeve  

Naardermeerstraat 151, 2652JH, Berkel en Rodenrijs

9,1
KDV de Hoeve, Berkel en Rodenrijs - Beste-kinderdagverblijf

De Hoeve is een unieke locatie gelegen naast de Groen-Blauwe Slinger, het natuurgebied van Berkel en Rodenrijs. Het vrijstaande gebouw heeft een kinderdagverblijf met verticale groepen: 3 babygroepen van 0-2 jaar, 3 peutergroepen 4-6 jaar en een 3+groep voor alle kinderen die van onze opvang... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
De Hoeve is een unieke locatie gelegen naast de Groen-Blauwe Slinger, het natuurgebied van Berkel en Rodenrijs. Het vrijstaande gebouw heeft een kinderdagverblijf met verticale groepen: 3 babygroepen van 0-2 jaar, 3 peutergroepen 4-6 jaar en een 3+groep voor alle kinderen die van onze opvang gebruik maken. De BSO heeft een groep 1/2, groep 3/4 en groep 5 t/m 8. Het gebouw onderscheid zich in inrichting, ruimte en faciliteiten. De pedagogisch medewerkers zijn vaak al vele jaren bij ons werkzaam, we hebben een vast en hecht team. Wij werken in thema's gebaseerd op Piramide van Cito. Bij de BSO werken we in thema's die zich uiten op het gebied van natuur en milieu, sport en spel, kunst en cultuur, muziek en dans. Wij vinden het contact met ouders heel belangrijk, immers opvoeden doen we samen. We begeleiden kinderen op alle ontwikkelingsgebieden, met altijd zicht op het individuele kind. Groepsprocessen zijn belangrijk en dus ook het ontwikkelen van sociale vaardigheden ho
Pedagogisch
beleid
test
Communicatie met ouders
Er is altijd een mondelinge overdracht tijdens het haal- en brengmoment. Ouders krijgen iedere dag het heen- en weerschrift mee met daarin allerlei relevante informatie (eten en drinken. slaap en verschoontijden. een kort verslagje over de dag). We hebben een actief twitteraccount. alleen toegankelijk voor ouders en personeel (@PaddestoelHoeve). We geven ieder kwartaal een Magazine uit.
Aanmeldings- procedure
U meldt zich aan via de button contact op onze site. U ontvangt een mail waarin wij meer informatie willen over uw wensen en uw kindje en een digitaal inschrijfformulier. Na ontvangst hiervan wordt er door ons gekeken naar de plaatsingsmogeijkheden. U ontvangt een aanbieding en kunt natuurlijk komen kijken op de locatie. Als u de aanbieding accepteert ontvangt u het officiele contract, uw plaats staat keurig gereserveerd. Wijzigingen in het contract zijn geen enkel probleem, wij zijn flexibel!